domingo, 5 de junio de 2011

BIENVENIDOS AL BANCO DEL TIEMPO DE PALAU TORDERA

El Sábado Temps Nostre visitó con Julio Gisbert las alternativas del Banc del Temps de Palau Tordera, que lleva 3 años en funcionamiento, y cuenta con 60 socios, y la alternativa de  el Ecoseny. 
Una associació de ciutadans de la bioregió del Montseny, units de forma continuada per crear espais econòmics complementaris a l'economia oficial, així com mecanismes de suport, ajuda mútua i aprenentatge, en base a criteris de sostenibilitat ecològica, proximitat i solidaritat.

Tenen una moneda local (també dites socials, paral-leles, complementàries, o apropiades), l'Eco Seny, per permetre el funcionament d'un sistema d'intercanvis multirecíprocs a la regió, sense fer ús del diner.
També ajuda a l'hora de generar i organitzar espais de consum i de produccions que es relacionen amb espais externs a la regió, on combinem l'EcoSeny amb l'Euro.
Banc del Temps, Temps Nostre tuvimos la oportunidad de descubrir los parajes naturales de Palau Tordera y de pasar un día muy agradable en el que aprender mucho sobre otras iniciativas sociales.No hay comentarios:

Publicar un comentario