jueves, 3 de marzo de 2011

EL BANC DEL TEMPS "TEMPS NOSTRE" DE RUBÍ A RÀDIO RUBÍ

Les Torres-Rubí 2000 tindrà el seu Banc del Temps

Eduardo Asensio, president de l'AV de Les Torres-Rubí 2000
Ampliar en una finestra emergent Eduardo Asensio, president de l'AV de Les Torres-Rubí 2000
L’Associació de Veïns de Les Torres-Rubí 2000 encetarà aquest mes el Banc del Temps, una nova iniciativa solidària. El projecte té l’objectiu de reforçar l’esperit de barri i les relacions entre els veïns mitjançant l’intercanvi de favors puntuals.

Eduardo Asensio, president de l’entitat veïnal, juntament amb Cristina Almirall, Yolanda Martínez, Lourdes Mas i Miguel Raso dirigeixen aquest projecte, que es va començar a gestar l’any passat.


Sota el lema Temps Nostre. Banc sense diners, el Banc del Temps consistirà en l’intercanvi de serveis, mitjançant talonaris, entre els veïns. Aquests favors es mesuraran en hores i no seran bidireccionals, sinó que l’intercanvi es produirà entre tots els integrants de la iniciativa.

Les persones que s’inscriguin al Banc del Temps rebran un talonari amb tres hores de regal, i cinc de base. També se’ls farà una entrevista per determinar quines són les seves necessitats i els serveis que poden oferir.

Una vegada iniciat el projecte, paral·lelament als intercanvis entre socis, l’entitat posarà en marxa diferents trobades per valorar-ne el funcionament.

Eduardo Asensio creu que iniciatives com el Banc del Temps són una bona manera de recuperar l’esperit de barri i de comunicació entre veïns “en una societat on cadascú va a la seva”.

Els veïns que es vulguin preinscriure al Banc del Temps de Les Torres-Rubí 2000 poden fer-ho dirigint-se a la seu de l’entitat, al carrer Joan Puig, local 2, entre les 18.30 i les 22h de dilluns a divendres. També poden escriure un correu electrònic a l’adreça tempsnostre@gmail.com.

Si vols escoltar l'entrevista 

No hay comentarios:

Publicar un comentario